У КОСТОЛЦУ ОДРЖАНО 2. РЕВИЈАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У ПАРАГЛАЈДИНГУ

На костолачком аеродрому, 15. маја 2022. године, одржано је друго ревијално такмичење у параглајдингу у дисциплини прецизно слетање. Организатор такмичења је Центар за културу "Kостолац" у сарадњи са Параглајдинг клубом "Бели орлови" из Пожаревца, а покровитељ је Градска општина Kостолац.

 

Такмичење је отворила чланица Већа Градске општине Костолац, Маријана Божић. Испред организатора, нешто више о правилима и пропозицијама такмичења рекао је Иван Николић представник ПK “Бели орлови” из Пожаревца.

На ревијалном такмичењу учешће је узело 25 такмичара из 4 клуба: ПK “Бели орлови” Пожаревац, KВС “ Kошава” Београд, СПK “Беркут” Вршац, и АK “Јат” Београд.

Појединачна конкуренција:

  1. Место, Павел Покорацки - KВС Kошава Београд
  2. Место, Димитрије Малетић - KВС Kошава Београд
  3. Место, Слободан Малетић - KВС Kошава Београд
  4. Место, Драган Благојевић - ПK Бели орлови Пожаревац
  5. Место, Мирослав Марјановић - ПK Бели орлови Пожаревац

 

Тимска конкуренција:

  1. Место, Kошава - Београд
  2. Место, Бели Орлови - Пожаревац
  3. Место, Јат – Београд

 

Пехаре и медаље најбољима уручиле су директорка Центра за културу “Костолац” Јелена Шаманц и чланица Већа Градске општине Костолац, Маријана Божић, а сви учесници добили су захвалнице за учешће у такмичењу.

Такмичење је одржано према правилима дефинисаним у локалном правилнику и правилнику за прецизно слетање Kомисије за параглајдинг и змајарство. Такмичење је било отвореног карактера и за све такмичаре важила су правила дефинисана правилником FAI Section 7C.

Фото галерија

as1.jpg
as2.jpg
as3.jpg
as4.jpg
as5.jpg
as6.jpg
as7.jpg
as8.jpg
as9.jpg

Tagovi

Komentari (0)