ТУРНЕЈА ОПЕРЕ САНKТ ПЕТЕРБУРГА

ТУРНЕЈА ОПЕРЕ САНKТ ПЕТЕРБУРГA ПОВОДОМ 150 ГОДИНА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА У БЕОГРАДУ И 20 ГОДИНА ОПЕРЕ И ТЕАТРА МАДЛЕНИАНУМ

 

  1. МАЈ “ЛОВЦИ БИСЕРА”, НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ
  2. МАЈ  “ФАУСТ”, МАДЛЕНИАНУМ

 lovci  bisera 3.jpg

Опере Санкт-Петербурга позната је  као једно од најбољих музичких позоришта у Русији и ван њених граница.

Овај  театар  који активно наступа на турнејама у  протеклих шест месеци  гостовао  је у Француској, Финској, Пољској, Литванији, Естонији, Азербејџану.

У новој позоришној сезони међународна турнеја је почела у Ници, а наставља се у Србији где ће у оквиру 150 година Народног позоришта у Београду и 20 година Опере и театра Мадленианум  пред српском публиком  се представити са  две представе награђене највишом позоришном наградом Санкт-Петербурга Златни софит“ у режији националног уметника Јурија Александрова.

 Faust 1.jpg

У среду, 8. маја на Великој сцени биће изведена опера Ловци бисера Ж. Бизеа, а у петак, 10. маја на Великој сцени Опере и театра Мадленианум опера Фауст Ш. Гуноа . Обе представе почињу у 19.30 часова.

 

Оснивач и стални уметнички руководилац театра, национални уметник Русије Јуриј Александров, познат је по својим креативним експериментима и неочекиваним редитељским решењима. Театар којим руководи овенчан је многобројним признањима и наградама за заслуге.

Тако је у протеклој сезони за премијерну представу Фауст награђен највишом позоришном наградом Санкт-Петербурга Златни софит у четири номинације.

 

 

Kарте су у продаји на благајнама Народног позоришта, Опере и театра Мадленианум и Музеја Зептер, као и у он лине продаји на сајтовима позоришта.

 

                                                                                                                                                                                     МАРКЕТИНГ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

Фото галерија

Lovci bisera 1.jpg
 .jpg
Lovci bisera 2.jpg
Faust 2.jpg
Faust 4.jpg
Faust.jpg

Tagovi

Komentari (0)