Туристичка понуда општине Топола

Туристичка организација „Опленац“ Топола, у сарадњи са телевизијом Балкан Трип , организовала је 03.12.2021. године снимање емисије 5х5.

1.jpg

Туристичка организација ”Опленац” Топола

Овога пута, туристичка организација је промовисала само део туристичке понуде наше општине у складу са концептом емисије.

vizitorski1.jpgВизиторски центар - смештај

Имали смо прилике да промовишемо смештајне капацитете наше општине: смештајне капацитете Визиторског центра у Тополи као и смештајне капацитете хотела Опленац.

oplenac2.jpg

Када је у питању сегмент емисије везан за угоститељску понуду, промоција је била усмерена на традиционални ресторан Вожд, као и ресторан Рудничка долина као нови ресторан у нашем крају.

hoteloplenac3.jpgХотел Опленац

restoranvozd.jpgРесторан Вожд

rudnička1.jpgРесторан Рудничка долина

Вински туризам је промовисан посетом винарији Арсенијевић, као и обиласком винограда винарије Арсенијевић и посетом Краљевом подруму.

 arsenijevic2.jpgВинарија Арсенијевић

kucakraljapetra1.jpgКућа краља Петра 

Културно-историјско наслеђе наше општине као један од најважнијих сегмената промоције, свакако се односио на обилазак и презентацију Цркве Светог Ђорђа као маузолеја династије Карађорђевић и куће краља Петра.

crkva.jpgЦрква Светог Ђорђа

crkva2.jpgУнутрашњост Цркве Светог Ђорђа/маузолеја Карађорђевића

Сеоски туризам и домаћи произвођачи зимнице промовисани су кроз презентацију умећа прављења зимнице односно карвинга Ане Никодијевић из села Овсиште – Анина домаћа зимница.

zimnica1.jpg

Tagovi

Komentari (0)