Трећа срећа за „Дизни Фантазиjу“ и Београдску филхармониjу

Жељно очекивана вест jе нов датум концерта на отвореном Београдске филхармониjе и извођење „Дизни Фантазиjе“ уживо, а то jе 7. септембар 2019. године у 20 часова. Локациjа концерта jе незнатно измењена те ће се традиционални филхармониjски пикник овога пута одржати „прекопута“, односно на Ушћу (Нови Београд, блок 14), под диригентском палицом сталног гостуjућег диригента Даниjела Раjскина. 

 Disney fantasia.png

“Сви оправдани и рационални разлози су били недовољни да нас утеше због временских (не)прилика коjе су нас два пута омеле да поклонимо публици наjлепши музичко-анимирани спектакл свих времена.  Зато се сада, надамо трећоj срећи и ведром септембарском небу. Молио бих све коjи упражњаваjу додолске ритуале да се у наредно време суздрже од практиковања истих, а Београдска филхармониjа вам обећава незабораван спектакл за све генерациjе” поручуjе Иван Тасовац, директор Београдске филхармониjе.

 Piknik pod zvezdama Beogradske filharmonije, foto Marko Đoković 2018.jpg

фото: Марко Ђоковић

„Дизни Фантазиjу“ уживо нестрпљиво ишчекуjу броjни фанови из целе земље и региона будући да се ова сензационална продукциjа изводи први пут на нашим просторима. Музичари Београдске филхармониjе свираће чувене нумере класичне музике испод великог екрана на коме ће се приказивати компилациjа оригиналног филма „Фантазиjа“, ремек-дела Волта Дизниjа из 1940,  и филма „Фантазиjа 2000“, званично никада приказаног на нашим просторима. 

 

Концерт jе као и до сада бесплатан и намењен jе свим генерациjама. Почетак jе заказан тачно за 20 часова, а капиjе за пикник биће отворене три сата раниjе.

 

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)