The Beatles tribute концерти у Новом Саду

У суботу, 20. априла, The Bestbeat, The Beatles tribute band, одржаће два концерта у Студиjу М, Игњата Павласа 3, у Новом Саду. У 17 часова концерт за децу, а у 20 часова велики вечерњи концерт.

 

The Bestbeat - tribute band.jpg 

Бенд jе настао 2005. године и чине га: Владимир Бановчанин као Џон Ленон, Дамjан Дашић као Пол Макартни, Марко Ћалић као Џорж Харисон и Витомир Милићевић као Ринго Стар. Наступаjу на инструментима и поjачалима какве су користили The Beatles-i, у верним репродукциjама костима из различитих фаза њихове кариjере, са препознатљивим фрузурама. Саме композициjе изводе у оригиналним аранжманима и тоналитетима, као да су у питању дела класичне музике. Да би свака сличност била потпуна, битно jе имати и леворуког басисту.

 

The Bestbeat members.jpg 

- Показало се да jе малишанима jако интересантан The Bestbeat и да ова врста музика и те како допире до њих! Из искуства знамо да деца и њихови родитељи обожаваjу Тхе Беатлес-е, стога смо одлучили да 20. априла одржимо jош jедан концерт коjи jе прилагођен управо наjмлађима. Провод и едукациjа су загарантовани – каже Дамjан Дашић.

TB koncert za decu.jpg

Бенд годинама одржава за децу концерт "Како се слушаjу Битлси" у Задужбини Илиjе М. Коларца. Кроз мали увод ће се деца упутити у то како се понаша на jедном концерту, а потом заjедно уживати у рокенролу, где сви активно учествуjу. А на вечерњем концерту, коjи ће траjати бар дупло дуже од оног за децу, одрасли ће проћи кроз многе фазе наjпознатиjих ливерпулских буба.

The Beatles STUDIO M 2.jpg

 

Улазнице су у претпродаjи доступне преко Гигс Тиx-а по цени од 300 динара за концерт за децу, односно, 800 динара за велики вечерњи концерт. На дан наступа, на улазу у Студиjу М, цена карата ће бити 400 динара у 17 часова, односно 1.000 динара у 20 часова. Места су нумерисана.

Tagovi

Komentari (0)