ТЕНИС - АНЂЕЛИ НИКАДА НЕ ОДЛАЗЕ

Београд, 28.09.2023. - У спомен на прерано преминулу тенисерку Анастасиjу Бебу Стаjић, коjа jе живот изгубила у трагичноj саобраћаноj несрећи 2014. године на Ади Хуjи, на теренима Тениске академиjе „Jанко Типсаревић“ од 30. септембра 2023. године биће одржан осми Мемориjални тениски турнир „Анастасиjа Беба Стаjић“.

FOTO -  Porodična arhiva iz 2022. godine.jpg

На предстоjећем, мемориjалном турниру „Анастасиjа Беба Стаjић”, коjи jе у првоj категориjи наjреспектабилниjих такмичарских турнира за младе и талентоване тенисере у свету и региону, тениско умеће показаће jуниорке и jуниори узраста до 18 година.

Дарко Гагић, генерални менаџер Тениске академиjе “Jанко Типсаревић”, коjа jе и домаћин овогодишњег турнира, истакао jе да jе поред представљања тениског умећа младих и талентованих тенисера, циљ организатора да се Беба не заборави, али и да се међу младим људима пробуди свест о томе да свака вожња бржа од дозвољене може бити погубна.

Турнир овог типа пружа шансу свим тенисерима до 18 година, а одазив преко 50 младих тенисера из земље и иностранства jе показатељ да смо на добром путу. Важно jе истаћи да jе међу приjављенима и топ 10 играча на националноj ранг-листи у овоj категориjи, што гарантуjе светлу будућност српског тениса и овог турнира, jединог у поменутоj категориjи.

Турнир почиње у суботу, од 13 часова и отвореног jе типа. Улаз ће бити слободан за све заинтересоване у оквиру Тениске академиjе Типсаревић (Спортски центар “Олимп-Звездара”, Вjекослава Ковача 11. Звездара-Београд).

Иван Радошевић

 

Tagovi

Komentari (0)