Теквондо: Тиjани Богдановић и Драгану Jовићу специjалне захвалнице Специjалне бригаде Воjске Србиjе

У касарни Растко Немањић у Панчеву, седишту Специjалне бригаде Воjске Србиjе и ове године одржан jе традиционални Светосавски турнир у борилачким вештинама. Међу уваженим званицама овогодишњег издања Светосавског турнира били су били су у Божидар Маљковић, председник ОКС, Жарко Зечевић потпредседник ОКС, као и наша Тиjана Богдановић, олимпиjска вицешампионка и иначе припадница Спортске jединице Воjске Србиjе и Драган Jовић, трофеjни српски тренер и спортски директор и први тренер Теквондо асоциjациjе Србиjе, коjима су овом приликом уручене специjалне захвалнице Специjалне бригаде Воjске Србиjе.

 viber_slika_2020-01-31_16-37-33.jpg


-Захваљуjемо се у име Теквондо асоциjациjе Србиjе и у наше лично име на позиву и изузетноj организациjи Светосавског турнира у борилачким вештинама на коме смо данас учествовали. Захваљуjемо се бригадном генералу др Мирославу Талиjану на позиву и специjалним захвалницама коjе су уручене Тиjани Богдановић и мени. Такође све похвале и нашим спортским приjатељима из ТК Колосеум коjи су одушевили све присутне одличним представљањем нашег спорта -истакао jе Драган Jовић.

 

viber_slika_2020-01-31_16-38-00.jpg 

Уваженим званицама на Светосавском турниру представили су се такмичари у краw маги, боксу, џудоу, теквондоу и реалном аикидоу. Теквондо су на прави начин представили такмичари из ТК Колосеум. Домаћини из Специjалне бригаде Воjске Србиjе одушевили су приказом вештина младе спортисте и уважене званице. Припадници специjалне бригаде приказали су карате кату као и примену борења.
Светосавском турниру присуствовали су и позната имена српског спорта као што су Предраг Стоjадинов, носилац светске титуле у каратеу у тренер КФС, Слободан Битевић, председник СС Панчева и трофени српски карате репрезентативац, представници Краw мага глобал Србиjа, ММА Србиjа, Кик бокс савеза Србиjе, Боксерски клуб професионалац из Панчева, Теквондо клуб Колосеум као и Центар за реални аикидо. У такмичарском делу Светосавског турнира у боксу и кик боксу и џудоу, представили су се припадници Специjалне бригаде, припадници Воjне академиjе и Воjне гимназиjе и Припадници воjне полициjе специjалне намене Кобре.

 

 

Tagovi

Komentari (0)