Теквондо: Надица Божанић се позлатила у Паризу

46329388_2168936763173510_7726322745876676608_n.jpg 

 

Надица Божанић jош jедном jе обрадовала све љубитеље теквондоа у Србиjи. Млада српска шампионка освоjила jе златну медаљу на French open-у у Паризу, турниру Г2 класе у конкуренциjи сениора (до 62 кг). После Кроациjа опена ово jе друга златна медаља на великим међународним такмичењима за Божанићеву за мање од седам дана.

-Невероватан осећаj, треће злато за редом у сениорскоj конкуренциjи и jос на турниру Г2 ранка коjи ми доноси дупле бодове. Конкуренциjа jе буквално била паклена. Радила сам са такмичаркама из различитих земаља а у финалу сам добила противницу из Кореjе коjа ми jе предала у трећоj рунди док jе резултат био 30:2 -рекла jе за наш саjт Надица Божанић.

Френцх Опен  jе последње такмичење у 2018. години када jе у питању млада српска шампионка.

-Пресрећна сам сто се завршило на оваj нацин. Наредни период ме оцекуjе опоравак од повреда и мали одмор , а након тога припреме за следећу сезону. Ову годину ћу  сигурно памтити као наjбољу сезону до сада. У  2019.-оj ме очекуjе велики броj нових изазова, а jа ћу се потрудити да дам  максимум и остварим  циљеве, за почетак да изборим место у репрезентациjи и да се квалификуjем за Светско првенство коjе це се одржати у априлу –истакла jе Надица Божанић.

Пут до успеха никада ниjе лак али да се све може потврђуjе млада српска шампионка. Божанићева ни овога пута ниjе заборавила да истакне изузетну подршку.

– Захваљуjем матичном тренеру Jугославу Настасићу и свом клубу ТК Империум, помоћном тренеру Данилу Вукелицу, кондиционом тренеру Влади Радоjчићу, породици и приjатељима, разредноj Jелени Прњак као и школи ЕТС Земун, ТАС-у  и ОКС-у . У суботу и недељу навиjамо за Данила и брата Душана и пожелела бих им пуно среће-рекла jе Надица Божанић.

 

Tagovi

Komentari (0)