Теквондо: Мандићева вицешампионски на Президент купу у Шведскоj

milica-min.jpgМилица Мандић ( до 73 кг) оставрила jе jош jедан одлични резултат на међународноj спортскоj сцени. После припремног периода, на првом контролном турниру у Шведскоj, српска трофеjна репрезентативка на Президент купу у Хелсинборгу, такмичењу Г2 ранга, окитила се звањем вицешампионке.


На борилишту Хелсинборг Арене у конкуренциjи до 73 килограма Милица Мандић савладала jе такмичарке Италиjе, Француске и Холандиjе. У великом финалу, у дуелу са одличном Рускињом, у продужетку на жалост Мандићеа jе изгубила на Златан бод.
.Задовољна сам данашњим наступом и освоjеном сребрном медаљом. Иако jе први турнир у сезони, види се напредак у борби и снази. То jе оно што ми jе наjбитниjе. Имала сам грешке у финалу, али надам се да ћу то исправити на следећем турниру- рекла jе Милица Мандић.

Списак репрезентативаца Србиjе на турниру у Шведскоj:
Александра Радмиловић, Ирис Jовић Вуjаковић, Нађа Росић, Нађа Савковић, Теодора Jовић, Вања Станковић, Тиjана Богдановић, Милица Мандић, Ана Тепавац, Надица Божанић, Дмитриj Нагаjев, Душан Божанић, Никола Ђурђевић, Махди Ходабахши, Никола Вучковић, Жарко Краjишник, Милош Голубовић, Стефан Таков, Никола Лукић.

 

Tagovi

Komentari (0)