Теквондо: Орлови у Манчестеру и Атини

med_games_30062018_134805.jpg

 

Српски репрезентативци у теквондоу овог викенда одмераваће снаге у Европи. Вредни бодови сакупљаће се на две локациjе, Гран при у Манчестеру и Grece Open у Атини.


Боjе Србиjе у Манчестеру браниће Милица Мандић, Вања Станковић, Александра Радмиловић и Ана Баjић.
Драган Jовић трофеjни српски стратег истиче да Орлове до краjа 2018 очекуjе jош значаjних такмичења.


-За нас jе ово jако важан Гран при. Након овог такмичења остаjе jош финални Гран При у Емиратима као и Гран слем у Wuxi у Кини. Циљ нам jе да до краjа овог дела сезоне Милицу задржимо у првих три, а остале такмичаре померимо за коjе место напред.Нарочито нам jе важно да се Вања Станковић до краjа године пробиjе у првих шест на олимпиjскоj ранг листи. Радимо пуном паром као и увек и свакако да ће такмичарке дати све од себе -истакао jе Драган Jовић трофеjни српски стратег.
Ана Баjић шампионка Медитеранских игара овог викенда одмериће снаге на Гран при у Манчестеру.
-После Медитеранских игара ово ми jе први турнир, некако су ми оне дале ветар у леђа да наставим даље jос jаче, пуна воље, жеље и самопоуздања. Као и сваки Гран при турнир, очекивања су велика. Искрено радуjем се овом турниру, jесте да увек буде тешко jер ипак учествуjе ТОП 3. Ипак сама чињеница да се налазите међу свим тим такмичарима jе изазов велики. Спремала сам се за оваj турнир и надам се резултату- истакла jе Ана Баjић.
Пут Атине синоћ кренули су Тиjана Богдановић, Драшко Jованов, Серђа Стевић (jуниорка), Милош Гладовић и Нађа Савковић.
Осваjач златне медаље на Г1 турниру у Пољскоj Драшко Jованов очекуjе исти сценарио и у Атини.
-Све иде према плану. Пре свега мислим на резултат у Пољскоj а надам се да ћу сада то потврдити и у Атини. Наjважниjе jе да се са одличним резултатима пењем на ранг листи истакао jе Драшко Jованов.

 

Tagovi

Komentari (0)