Теквондо: Орлови на Grand Prix турниру у Риму

rim.jpgРепрезентативци Теквондо асоциjациjе Србије, отпутовали су пут  Италиjе где ће током наредна три дана учествовати на Гран При такмичењу.

 

 

У Риму снаге ће одмеравати Тиjана Богдановић,  Милица Мандић,  Нађа Савковић,  Вања Станковић, Александра Радмиловић,  ДамирФеjзић и НадицаБожанић.

После неосвоjених медаља на Светском првенству, остали су нам Гран При турнири за оверу директног пласмана . Та борба ће траjати до краjа године када ћемо знати ко се директно пласирао (или ниjе). Прошле године на овом Гран Приjу у Риму, Милица jе освоjила сребрну медаљу. Као и увек, у спорту ниjе лако прогнозирати резултате, али сигурно ће сви дати максимум jер смо свесни да нема много шанси за поправни.

Драган Jовић, спортски директор и први тренер ТАС-а истакао jе проблем са коjим се суочаваjу српске шампионке у години када се боре за одлазак на Олимпиjске игре.

– “Оно што кочи моj рад са моjим такмичарима, сада већ поприлично, jе неадекватан простор за тренинг. Упоредо радимо и на проналажењу бољег места за рад. У акциjу су се укључили буквално сви родитељи клуба и надам се да ћемо нешто адекватно наћи” – рекао jе спортски директор и тренер сениорске репрезентациjе Драган Jовић.

 

Tagovi

Komentari (0)