ТОП Д1 тркач у Вепровима

 

nick lasane cover copy.jpg

 

После америчког универзитетског репрезентативца, квотербека Џеjка Сисона, Дивљи вепрови ангажовали су и другог importa, raninbeka Nika Lasejna, коjи долази са Монтана Стеjт универзитета, члана престижне D1 FCS Big Skyконференциjе.

Он jе током четворогодишњег играња за популарне Bobcats-e осваjао просечно шест jарди по трчању. Због пар ситних преступа клуб га jе суспендовао на прве четири утакмице у завршноj сезони, а Ник jе прихватио своjу казну, извукао поуку и вратио се на терен ментално jачи. О томе колико jе значио тиму, наjбоље говоре броjке. У прве четири уткмице Монтана Стеjт уписала jе три пораза и само jедан триjумф, а на седам у коjима jе играо Ласеjн остварила jе четири победе и три пораза. На тих седам утакмица Ник jе у просеку осваjао чак 95,6 jарди.

lasane.jpg

 

- Имао сам броjне траjауте, како са НФЛ тимовима, тако и у ЦФЛ-у, али нисам успео да потпишем, понаjвише због суспензиjе у последњоj сезони. Разлог због ког сам дошао у Вепрове jе историjа коjу су исписали и jака основа тима коjу су играчи и тренери поставили, као доминантна снага у ЦЕФЛ-у и Србиjи. Сигуран сам да могу да допринесем даљим успесима тима – рекао jе Ласеjн.

Он jе додао да jедва чека да се придружи новим саиграчима и новом клубу.

- Испочетка, нисам знао много тога о Вепровима и Србиjи, али се испоставило да познаjем неколико људи одатле и имам чланове породице коjи су били ту и рекли ми веома лепе ствари. Поред тога, и сам сам истраживао и импресиониран сам остварењима тима, као и нивоом америчког фудбала у Србиjи. Моjа очекивања се не разликуjу у односу на она из прошлих година, желим да освоjим све – закључио jе Ласеjн.

Komentari (0)