Селектор Пешић и директор репрезентације Тарлаћ састали се са директорима и тренерима српских АБА лигаша

Селектор националног тима Србије Светислав Пешић и директор репрезентације Драган Тарлаћ састали су се 5. okтобра у „Кући кошарке“ са директорима и тренерима наших клубова учесника АБА АдмиралБет лиге.

 1633433015196-scaled.jpg

Састанку су присуствовали председник КСС Предраг Даниловић, генерални секретар КСС Златко Болић, потпредседник КСС за мушку кошарку Ненад Крстић, Жељко Обрадовић и Зоран Савић испред Партизана НИС, Дејан Радоњић и Филип Сунтурлић испред Црвене звезде мтс, Влада Јовановић и Горан Ћакић из Мега Баскета, Ненад Стефановић и Владан Митровић из ФМП и Марко Мариновић и Предраг Пантовић испред чачанског Борца.

Тема је била представљање селектора Пешића и директора репрезентације Тарлаћа и упознавање са краткорочним и дугорочним циљевима и активностима репрезентације Србије.

У изузетно конструктивном разговору, селектор је изнео планове и затражио подршку клубова пред наредне репрезентативне акције. Први изазови нас чекају већ у новембарском прозору квалификација за Светско првенство 2023, пошто наш национални тим 25. новембра дочекује Летонију, а три дана касније гостује у Белгији.

Tagovi

Komentari (0)