Супернова генерални спонзор Вепрова

Бренд кабловских услуга Супернова постао jе генерални спонзор Клуба америчког фудбала Wild Boars из Крагуjевца, па ће наjтрофеjниjи српски тим у предстоjећоj сезони у своj назив додати и име младог кабловског оператора – Супернова Крагуjевац Wild Boars.

wild boars supernova-min.jpg

Супернова jе присутна широм Србиjе и са поносом обjедињуjе више од 300.000 корисника интернета и телевизиjе, док су Вепрови у своjоj бранши неприкосновени са девет пехара шампиона Србиjе, од чега четири узастопна у последње четири године. Уз то, годинама уназад Шумадинци се надмећу и у ЦЕФЛ лиги, са наjjачим европским клубовима.

- Препознали смо успех коjи су Вепрови забележили изванредним утакмицама на терену и самим тим запажене резултате коjи нису изостали. Свакако наjважниjи фактор због коjег смо се одлучили да подржимо Вепрове jе заjедничка опредељеност ка истим вредностима – квалитету и истраjности. Супернова jе млад бренд коjи се прошле године поjавио на домаћем тржишту, а главни адут коjим се водимо у тржишноj утакмици су квалитетне услуге коjе пружамо нашим корисницима и од тога не одступамо. О квалитетима Вепрова и вољи да побеђуjу наjбоље говори чињеница да су до сада чак девет пута освоjили титулу првака Србиjе и сматрамо да смо одабрали прави тренутак да им пружимо подршку на путу ка jубиларноj десетоj титули – рекао jе Давор Сакач, директор маркетинга Супернове.

Супернова jе бренд коjи расте, и под коjим чланови Телеком Србиjа групе развиjаjу своjу мрежу са циљем сталног унапређења квалитета. Обухвата широку ТВ понуду, са преко 260 канала, као и супер брзи интернет и квалитетну телефониjу, како би корисници били што боље повезани и увек у току.

- Са креирањем новог бренда, ствараjу се и његове мисиjе и циљеви. Поред наше основне делатности коjа се заснива превасходно на томе да корисницима пружимо услугу врхунског квалитета, желимо да се наш бренд поистовећуjе са вредностима коjе могу допринети бољитку нашег друштва. Наша замисао jе да, поред промоциjе Вепрова и америчког фудбала као спорта, пошаљемо снажну поруку, превасходно младима, о важности имплементациjе спортских активности. Одабрали смо Вепрове jер веруjемо у њих, а уверени смо да ће сада уз нашу подршку бити додатно мотивисани како би однели и jубиларну десету титулу првака Србиjе. Као наjтрофеjниjа екипа у Србиjи, знамо да су и више него спремни ушли у нову сезону и зато веруjемо да ће љубитељи америчког фудбала уживати у одличним партиjама и маjсториjама сjаjних играча – казао jе Сакач.

И актуелни шампиони државе сагласни су у оцени да jе квалитет споjио ова два бренда.

- Дивљи вепрови у последњих пар година нису имали генералног спонзора, тако да нас посебно радуjе чињеница да jе Супернова у нама препознала прави клуб коjи достоjно репрезентуjе своjу земљу широм Европе. Ово спонзорство jе велика ствар за функционисање нашег клуба и захвалио бих се Супернови што jе постала наш партнер и сарадник. Уз амбициjе Супернове коjа тежи ка томе да постане наjпрепознатљиви бренд у Србиjи, може се рећи да имамо исти циљ – истакао jе Марко Вуjанац, председник Дивљих вепрова.

Он jе додао да веруjе да ће име Супернове додатно промовисати клуб и амерички фудбал уопште, да ће подићи реjтинг такмичења и ниво интересовања, али и да ће промоциjа ићи и у другом смеру.

- Представљамо Србиjу, а и Супернову, у Централно-европскоj лиги, где смо jедном били шампиони и одиграли jош неколико финала. На крилима сарадње са Суперновом, ове године ћемо покушати да поновимо, па чак и поправимо, добре партиjе од лане, у надметању са наjбољим европским тимовима из Аустриjе, Шваjцарске, Пољске, Француске, Италиjе, Данске, Шведске, Турске и Русиjе. Не треба посебно напомињати да ће, као и у свих 15 досадашњих Првенстава Србиjе, циљ бити титула и да се надамо да ћемо заjедно са Суперновом у Крагуjевац донети jубиларни десети пехар овог такмичења – закључио jе Вуjанац.

Tagovi

Komentari (0)