СТРЕЉАШТВО - Инђиjска Младост обележила пола века постоjања

ИНЂИJА (ССС) – Стрељачки клуб Младост из Инђиjе обележио jе 50 година постоjања  на свечаности у Културном центру у Инђиjи, организованоj у склопу годишње скупштине клуба. Стрељачки савез Србиjе су на свечаности представљали Ненад Путник, председник, Никола Марић, потпредседник, Драган Марковић, спортски директор, и Драган Доневић, шеф стручног штаба.

 SvecanostIndjija.JPG

Скупштини су присуствовали и шеф кабинета председника општине Инђиjа Немања Милоjевић, помоћник за спорт покраjинског секретара за спорт и омладину Ласло Кормањош, селектор параолимпиjске репрезентациjе Србиjе Ненад Паjић, некадашња олимпиjска шампионка, а данас генерални секретар Стрељачког савеза Воjводине Сања Ивошев,  директор СК „Живко Релић Зуц“ Небоjша Релић, председник СД Нови Сад 1790 Горан Стоjадиновић... 

Драган Алимпиjевић jе, у оквиру радног дела Скупштине, поднео извештаj о раду за прошлу годину, али осврнуо се и на период између два jубилеjа, између обележавања 40-годишњице и пола века постоjања клуба. Констатовао jе да jе Младост у последњих десет година направила значаjан напредак и да jе минула децениjа наjуспешниjи период у историjи клуба. Клуб се захвалио локалноj самоуправи због знатно побољшаног финансирања клуба.

У свечаном делу скупштине делегатима и гостима су се обратили Радош Михаjловић, председник Младости, Ненад Путник, председник ССС, и Ласло Кормањош, помоћних покраjинског секретара за спорт и омладину.Одали су признање свим члановима клуба и нагласили да jе Младост узоран спортски колектив и jедан од наjбољих у стрељачкоj организациjи. Председник клуба Михаjловић jе заслужним члановима управе, спортистима, приjатељима и донаторима клуба, уручио захвалнице и поклоне поводом jубилеjа. 

Младост планира да до краjа године организуjе jош неколико активности у склопу обележавања 50 година постоjања, између осталог и стрељачки турнир и дружење са члановима клуба коjи су осамдесетих и деведесетих година оставили дубок траг у клупскоj историjи.

Tagovi

Komentari (0)