СТРЕЉАШТВО: Финале Купа у недељу

СМЕДЕРЕВО, 26.март (ССС) – Пре мање од недељу дана у Смедереву jе одржано Првенство Србиjе за млађе jуниоре, jуниорке и стрелце кадетске категориjе.

 Streljacka druzina Smedrerevo.jpg

Такмичари овог узраста ће се предстоjећег викенда поново окупити у граду на Дунаву, а придружиће им се и пионири и пионирке.

Стрељачка дружина Смедерево ће у суботу ће бити домаћин трећег кола Купа Стрељачког савеза Србиjе у Б програму, коjе jе по првобитном календару било предвиђено за почетак марта, па jе одложено за две недеље.

У свакоj дисциплини, по десет наjбољих стрелаца на основу бодова скупљених у сва три кола ће се пласирати на финални турнир Купа ССС. Завршно такмичење Купа ће бити организовано у недељу 28.марта, такође на стрелишту СЦ Смедерево.

Треће коло у суботу стартуjе у 9 часова, надметањима пионира и пионирки. Такмичарски дан завршава се око 19.30.

Финални турнир Купа у недељу почиње у 10 часова. Финална гађања су заказана за 15.30 (пиштољ, млађи jуниори), 16.30 (пушка, млађи jуниори), 17.30 (пиштољ,млађе jуниорке) и 18.30 (пушка, млађе jуниорке). У преосталих осам дисциплина (кадетска и пионирска категориjа) коначан пласман одређуjе се после прелиминарне фазе такмичења.

Tagovi

Komentari (0)