Стрељаштво: У ПЛАНУ КАНДИДАТУРА ЗА ОРГАНИЗАЦИJУ ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА

Стрелци и чланови стручног штаба су се захвалили Министарству омладине и спорта, Олимпиjском комитету Србиjе и Стрељачком савезу Србиjе на учешћу у реалуизациjи програма, као и медиjима на подршци.

 Konferencija za medije-min.jpg

Jедно од новинарских питања било jе везано за организационе планове ССС - да ли постоjе шансе да се велико такмичење попут Европског првенства, ускоро организуjе и у Србиjи?

 

-Размишљамо у том правцу. Постоjи идеjа да се Стрељачки савез Србиjе кандидуjе за организациjу управо Европског првенства ваздушним оружjем. О томе смо разговарали и са министром омладине и спорта Вањом Удовичићем. Веруjем да ћемо конкурисати за домаћинство Европског првенства и надам се добити организациjу – одговорио jе спортски директор Драган Марковић, додаjући да ће већ ове године у Србиjи бити одржано велико такмичење за млађе категориjе. У октобру у Београду ће бити организовано финале Европске лиге младих ваздушним оружjем (стрелци од 14 до 18 година). Србиjа jе актуелни европски вицешампион пушком у овом такмичењу.

Tagovi

Komentari (0)

Повезане вести