Стрељаштво: Српска стрељачка елита на окупу у Горњем Милановцу

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ, 6. март (ССС) – Непуних недељу дана по завршетку успешног учешћа на Европском првенству у Вроцлаву,  наjбољи српски стрелци ће се предстоjећег викенда поново борити за медаље. Оваj пут  на домаћоj сцени.

 

Takmicenje-streljastvo-2-min.JPG

У Горњем Милановцу, у СЦ „Бреза“ у суботу и недељу ће бити одржано Првенство Србиjе ваздушним оружjем у сениорскоj конкуренциjи. Домаћин такмичења jе Стрељачка дружина „Драган Jевтић Шкепо“.

Bobana Momcilovic Velickovic-min.JPG 

На ватрену линиjу излазе сви репрезентативци Србиjе. Тако ће публика имати прилику да на делу види осваjаче медаља на ЕП у Вроцлаву Бобану Момчиловић Величковић, Зорану Аруновић, Андреу Арсовић, Дамира Микеца, Jасмину Миловановић, Димитриjа Гргића  и Душка Петрова, као и остале српске асове. Приjављено jе 142 такмичара.

 Unknown-min.jpeg

У суботу су на програму поjединачна такмичења пушком и надметања микс парова пиштољем. Такмичења почињу у 9 часова, а свечано отварање jе заказано за 10.30. Финала су у касним поподневним и раним вечерњим часовима – 16.30 (пушка, сениорке), 17.30 (пушка сениори) и 19 (мечеви за медаље микс пиштољ).

 

И у недељу такмичења почињу у 9 сати, а на програму су такође три финала – у 14.30 (пиштољ, сениори), у 15.30 (пиштољ, сениорке) и у 17 (мечеви за медаље микс пушка).

 

Tagovi

Komentari (0)