Стрељаштво: Девет српских нада на Светском jуниорском купу

БЕОГРАД, 4. jул (ССС)  - Одређен jе састав репрезентациjе Србиjе за Светски jуниорски куп, коjи ће у другоj половини jула бити одржан у немачком Зулу.

Marija Malic-i-Aleksa-Mitrovic1.jpg 

Нашу земљу ће представљати деветоро стрелаца, пет jуниорки и четири jуниора. Сви ће гађати малокалибарском пушком.

 

Jуниорке, МК пушка:Мариjа Малић, Мариjа Коларевић (обе Jединство, Стара Пазова), Ивана Марић (Полицаjац, Београд), Лара Цанић (Ниш 1881), Невена Армуш („Чика Мата“, Крагуjевац).

 

Jуниори, МК пушка:Ратко Бућић (Партизан, Београд), Алекса Митровић (Нови Београд – Ушће), Димитриjе Гачеша (Младост, Инђиjа), Марко Ивановић („Чика Мата“).

 

Вођа пута биће Драган Доневић, шеф Стручног штаба ССС и селектор за пушку, а уз њега, у експедициjи су и тренери Саша Икер и Иван Маноjловић.

 

Репрезентациjа у Зул креће 15. jула, враћа се пет дана касниjе.

 

Деветоро чланова националног тима ће се ће уочи Светског купа окупити на припремама у Новом Саду од 9. до 12. jула. Сем стрелаца и тренера репрезентациjе у раду на припремама ће учествовати и тренер по позиву Дарко Jовановић.

 

Последња провера за учеснике Светског купа биће финале Купа Србиjе МК оружjем за сениорску и jуниорску категориjу, коjе ће наредног викенда (6. и 7. jул) бити одржано у Новом Саду.

Tagovi

Komentari (0)