СТРЕЉАШТВО: Нова сезона ваздушним оружjем почиње у Смедереву

СМЕДЕРЕВО, 18.септембар (ССС) - Нова сезона такмичења ваздушним оружjем у Србиjи почиње у суботу у Смедереву.

 TakmicenjeSmederevo.JPG

Сутра ће на стрелишту у смедеревскоj спортскоj хали бити одржано Финале Купа Стрељачког савеза Србиjе ваздушним оружjем у Б програму (пионирска, кадетска и категориjа млађих jуниора и jуниорки).

Турнир jе требало да буде одржан у марту, али jе због епидемиjе корона вируса одложен. На ватрену линиjу излази око 90 стрелаца из више од 20 клубова из свих краjева Србиjе. Ово ће им бити прва прилика да после дуге паузе покажу колико могу на 10-метарском стрелишту.

Млади српски стрелци ће нову велику шансу за доказивање имати већ за недељу дана на истом месту. Наредног викенда (26/27.септембар) СД Смедерево ће организовати Првенство Србиjе ваздушним оружjем у Б програму.

У смедеревскоj хали ће се сутра пуцати од jутра до мрака. Финални турнир Купа Србиjе у суботу се отвара у 9.15 часова, када почиње пионирско такмичење пушком. Стрелци пионирског и кадетског узраста не гађаjу финала, а финални програму у категориjи млађих jуниорки и jуниора почиње у 16 часова.  Завеса ће бити спуштена око 20 часова, после последњег финала.

Tagovi

Komentari (0)