СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА, НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

25.06.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

putevi_radovi_vodanj_02.jpg

• Берановац - Гоч, насељено место Јовац, 26.6.2021. г., од 7 до 19 ч., доћи ће до обуставе саобраћаја због радова на асфалтирању. Алтернативни путни правац за време обуставе саобраћаја је деоница Врњачка Бања – Гоч.

 • Ауто-пут Е-75, петља Умчари – петља Водањ, у смеру ка Нишу, од 26.6.2021. до 2.7.2021. г., биће измењен режим саобраћаја због радова на рехабилитацији коловоза. Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком супротног смера, у смеру ка Нишу. Саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком, а за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака у смеру ка Београду.

• Словац-Лајковац, од 28.6.2021. г., изводиће се радови на појачаном одржавању. Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила. Радови ће се изводити у фазама на предметној деоници.

• Угриновци-Шилопај, до 5.7.2021.г., од 6 до 14 ч, обустава саобраћаја због израде асфалтног коловозног застора. Алтернативни путни правац  је деоница Горњи Милановац- Шилопај.

• Нови Пазар – Рибариће,  измењен режим саобраћаја на вијадукту преко клисуре Паљево, због санације коловозне плоче. Саобраћај није обустављен и одвија се једном саобраћајном траком. Планирани рок за завршетак радова је 20 дана.

На наплатној станици Стара Пазова, на наплати, задржавање возила је 15 минута. На осталим наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
- на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
- на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
- на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.

- На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Tagovi

Komentari (0)