СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

07.06.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.30

 

putevi_srbije_1.png 

 • Нештин - Раковац, радови на левој страни путног објекта, уз наизменично пропуштање возила, oд 09.06.2020. г.

 

 • Ауто-пут Е-75, у близини петље Ражањ, у смеру ка Нишу, радови на санацији коловоза, до 07.07.2020. г. У зони радова за саобраћај затворена десна коловозна трака, смер Београд-Ниш, а саобраћај се одвија левом коловозном траком, смер Ниш-Београд.

 

 • Пазариште – Тутин, на мосту на Себечевској реци, обустава саобраћаја због радова, до 01.11.2020. г. Саобраћај се одвија двосмерно у зони радова преко привремене девијације, уз ограничење брзине од 20 км/h у правцу Тутина, и 10 км/h у правцу Пазаришта.

 

 • Oбилазница око Београда, у зони моста преко реке Саве, радови на изградњи зеленог појаса и постављању јавне расвете, до 15.06.2020. г. Саобраћај из правца Остружнице се преусмерава у леву коловозну траку.
 • Марковац – Аранђеловац - радови на поправци моста преко реке Мисаче, уз наизменично пропуштање возила. Алтернативни путни правац: Младеновац-Белосавци-кружни ток у Крћевцу-Аранђеловац.

 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничним прелазима Келебија и Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)