СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

19.03.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.27

 

 naplatne_stanice_18-min.jpg

  • Ауто–пут Е-763, код места Таково, у смеру Београд–Чачак -завршени радови на санацији клизишта у зауставној саобраћајној траци.
  • Врдник – Ириг- радови на санацији коловозне конструкције, уз адекватну саобраћајну опрему и сигнализацију, која упозорава на радове и смањење брзине. У току извођења радова повремено долази до наизменичног пропуштања возила.
  • Ауто–пут Е-75,петља Брестовац, радови на рушењу старе наплатне станице и изградњи нове бочне наплатне станице, до 01.04.2020. г. За саобраћај затворена петља „Брестовац“. Препоручени алтернативни путни правац из правца Ниша ка Лесковцу, као и из правца Прешева ка Нишу је петља „Дољевац" за све категорије возила.
  • Блаце – Белољин,обустава саобраћаја због радова на ургентном одржавању коловоза и изради хабајућег слоја асфалта, до 31.3.2020. г. Алтернативни путни правац из правца Блаца је деоница Блаце – Куршумлија а из правца Белољина према Блацу, деоница Туларе – Суви До – Стубал – Блаце.
  • Халово – Велики Извор- радови на изградњи риголе и проширењу коловоза, у дужини од 2500 метара, од 07 до 15 ч, уз наизменично пропуштање возила, до 16.04.2020. г. Радови ће се изводити сваког дана сем недеље.
  • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

                                    

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)