СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

Ауто-пут Е-75, завршени радови на замени оштећених дилатација на деоници Орловача – Стражевица, мост бр. 13, и саобраћај је нормализован.

 putevisrbije_8.png

 • Ириг-Рума, нова кружна раскрсница код наплатне станице Рума - продужавају се до 11.12.2019. године, радови на појачаном одржавању, уз наизменично пропуштање возила.
  • Сомбор – Бездан, до 03.01.2020. године, у периоду од 07.00 до 17.00 часова, изводе се радови на изради проширења и новог коловозног застора., саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, после 17.00 часова, саобраћај ће се одвијати двосмерно.
  • Гранични прелаз Шид - Шид - до 31.12.2019. године, радови на рехабилитацији пута. Саобраћај из правца Шида ка граничном прелазу Шид за тешка теретна возила са робом, биће преусмерен на гранични прелаз Батровци, а саобраћај за тешка теретна возила без робе, биће преусмерен на граничне прелазе Сот и Љуба. Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, уз примену семафора или ручним регулисањем.
  • Власотинце - Свође, од 07.11.2019. до 26.11.2019. године, обустава саобраћаја од 08.30 до 11.30 и од 13.30 до 16.30 часова, у оквиру радова на асфалтирању хабајућег слоја асфалта. Алтернативни путни правац током извођења радова – Власотинце-ауто-пут Е-75-Владичин Хан-Сурдулица-Власина-Црна Трава-Свође.
  • Обустава саобраћаја у Врбасу, од улице Светозара Марковића до улице Сивч Јовгена, од 06.11.2019. до 15.11.2019. године, због радова на изради носећих и асфалтних слојева. Алтернативни путни правац – улица Његошева у Врбасу.

  • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
   -на граничнoм прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 360 минута,
   -на граничнoм прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
   -на граничнoм прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 480 минута,
   -на граничнoм прелазу Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
   -на граничним прелазима Богојево и Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
   На осталим граничним прелазима Републике Србије нема задржавања.

 

Продужетак радова на државном путу I Б реда број 21, деоница Ириг – Рума, нова кружна раскрсница код наплатне станице Рума

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да ће се до 11.12.2019. године изводити радови на појачаном одржавању на државном путу I Б реда број 21, деоница Ириг - Рума, нова кружна раскрсница код наплатне станице Рума.

Током извођења радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 

Обустава саобраћаја на делу државног пута I Б реда број 39, деоница Власотинце - Свође

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да ће се од 07.11.2019. године до 26.11.2019. године, у оквиру радова на асфалтирању хабајућег слоја асфалта на државном путу I Б реда број 39, на деоници Власотинце - Свође, вршити обустава саобраћаја у два временска периода, и то: од 08.30 до 11.30 часова и од 13.30 до 16.30 часова.

Алтернативни путни правац током извођења радова – Власотинце-ауто-пут Е-75-Владичин Хан-Сурдулица-Власина-Црна Трава-Свође.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 

Обустава саобраћаја на делу државног пута I Б реда број 15 у Врбасу

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да ће од 06.11.2019. до 15.11.2019. године, на делу државног пута I Б реда број 15, на снази бити потпуна обустава саобраћаја, од улице Светозара Марковића до улице Сивч Јовгена, због радова на изради носећих и асфалтних слојева.

Алтернативни путни правац – улица Његошева у Врбасу.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 

Радови на санацији клизишта „Дубоко“ на делу државног путу I Б реда број 26, Обреновац – Београд

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да ће се од 06.11.2019. године изводити радови на санацији клизишта „Дубоко“, на делу државног пута I Б реда број 26, деоница Обреновац – Београд.

У току извођења радова вршиће се повремене обуставе саобраћаја у трајању од по 3 минута у једном смеру – због уласка/изласка грађевинских машина.

Радови ће се изводити наредна два месеца, уколико временски услови то дозволе и биће обезбеђени адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 

Задржавања возила на наплатним станицама

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима Републике Србије.

 

Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Јавно предузеће „Путеви Србије

Tagovi

Komentari (0)