СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

22.03.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 putevi_8.jpg

• Саветујемо опрез приликом вожње и прилагођену брзину кретања условима на путу, јер се, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, данас, 22.03.2021.г., у брдско-планинским пределима Србије очекује снег и повећање висине снежног покривача за 20 до 30 cm, локално и више. Такође, према упозорењу, у нижим пределима очекују се мешовите падавине и формирање снежног покривача, у централним пределима од 5 до 10 cm, а у јужним од 10 до 20 cm, локално и више.

• Возачима саветујемо да поштују ограничења брзине и да возе пажљиво, као и да користе зимске пнеуматике и прилагоде брзину кретања зимским условима на путу.

• Пазариште – Тутин, код места Себечево, до 01.08.2021.г, обустава саобраћаја због радова који се изводе у пуном профилу пута. Алтернативни путни правац Пазариште – Дојевиће, Дојевиће - Нови Пазар, Нови Пазар - Брегови, Брегови - Тутин. Алтернативни правац за локални саобраћај - локални путеви Пазариште – Делимеђе - Мађаре, Пазариште – Црноча – Брнишево - Црквине, Пазариште – Мађаре - Паљевски мост.

• Торак – Нови Итебеј, до 26.03.2021. г, од 7 до 17 ч, радови на редовном одржавању уз наизменично пропуштање возила.

• Мост преко реке Тамиш, код места Орловат, обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању. Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на државни пут Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на Фаркаждин - Перлез.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
-на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Градина , на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута.
-На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Tagovi

Komentari (0)