СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

07.11.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 

putevi_5.png

Продужетак радова на државном путу I А реда број 1, деоница петља „Сурчин“ -петља „Остружница“ , мост преко реке Саве

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да се до 07.12.2020.године, у периоду од 8 до 16 часова, продужавају радови на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве, на делу државног пута I А реда број 1, деоница петља Сурчин-петља Остружница.

У току извођења радова саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

Радови се изводе сваког дана уз обавезно 24 часовно присуство саобраћајне сигнализације. 
 

Задржавања возила на наплатним станицама

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима Републике Србије.

•    Саветујемо максималан опрез при вожњи и молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле која смањује видљивост на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

•    Београд – Панчево, на Панчевачком мосту, радови на стругању и асфалтирању оштећеног асфалтног застора у склопу припремних радова на санацији дилатационих спојницa. -08.11.2020. године, од 9 до 17 часова радови ће се изводити у десној саобраћајној траци у смеру Панчево-Београд, док ће се саобраћај одвијати левом –слободном саобраћајном траком (смер ка Београду).

•    Петља Сурчин-петља Остружница, до 07.12.2020.године, од 8 до 16 часова, радови на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве. У току извођења радова саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

•    Ауто-пут Е-75, петља „Траншпед” - петља „Мали Пожаревац”, у смеру од Београда ка Нишу, до 11.11.2020. године, од 7 до 17 часова, радови на постављању поклопаца на сливницима и шахтама за кишну канализацију. За саобраћај затворена крајња лева (претицајна) саобраћајна трака. Саобраћај ће се у зони радова одвијати средњом (возном) и крајњом десном (зауставном) саобраћајном траком.

•    Бољевци – Обреновац, обустава саобраћаја због радова на санацији коловоза, до 29.12.2020. године. Алтернативни путни правац из правца Обреновца је државни пут I А реда број 2 (Милош Велики), а из правца Бољевца нема алтернативног путног правца.

•    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
•    Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)