СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

24.10.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.47

 

putevi_srbije_1.png 

• Ауто-пут Е-75, на петљи ,,Мали Пожаревац“, у смеру Ниш-Београд, дана 26/27.10.2020. г, у периоду од 19 до 6 ч - радови на рехабилитацији коловоза. Алтернатива: петља „Врчин“. У току извођења радова, за саобраћај ће бити затворен крак петље - искључење са ауто-пута, у смеру Ниш-Мали Пожаревац.

• Ауто-пут Е-75, на петљи ,,Мали Пожаревац“, у смеру Ниш-Београд, дана 26.10. и 27.10.2020. године у периоду од 7 до 18 ч - радови на рехабилитацији коловоза на петљи Мали Пожаревац, смер Ниш-Београд на краку петље - укључење на ауто-пут у смеру Мали Пожаревац-Београд.
Алтернатива (државни пут II А реда број 149) Младеновац – Сопот – Авала. У зони радова, саобраћај ће се одвијати на суженом делу коловоза - молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и прилагоде брзину кретања условима на путу.

• Ауто-пут Е-75, на петљи „Алексинац“, до 30.10.2020.г - радови на реконструкцији коловоза. У току извођења радова петља „Алексинац“ је затворена за саобраћај - укључење и искључење са ауто-пута. Алтернативни путни правац је петља „Алексиначки рудници“.

• У месту Брежђе до 19.12.2020.г, на снази је обустава саобраћаја због извођења радова на санацији клизишта . Алтернативни путни правац од Мионице преко Диваца, Ваљева и Рајковића до Осеченице (Богдановића брда), и у супротном смеру.

• Младеновац – Селтерс бања - радови на надвожњаку (градски део). Саобраћај се на надвожњаку одвија наизменичним пропуштањем возила, регулисан мобилним семафорима. Алтернативни путни правац је обилазницом - државним путем I Б реда број 25.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.


Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)