СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

putevisrbije_8-min.png

15.09.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.52

 

 • Ауто-пут Е-75, петља ,,Врчин“ – петља ,,Мали Пожаревац“,до 17.09.2020. године радови на санацији деформисаних ивичњака,у оквиру радова на рехабилитацији коловоза.
  Саобрћај у смеру Ниш - Београд одвија се претицајном и возном саобраћајном траком. За саобраћај затворена трака за спора возила

 

 • Ауто-пут Е-80, Бела Паланка – петља Пирот запад, због изградње натпутњака (км 66+438) измењен је режим саобраћаја на ауто-путу. За саобраћај затворена коловозна трака Пирот – Нишизмеђу службених пролаза (км 65+450 до км 67+540). Саобраћај се одвија двосмерно у коловозној траци Ниш – Пирот.

Измењен режим саобраћаја је и у тунелу Сопот где је затворена лева тунелска цев (смер Пирот-Ниш) а саобраћај се одвија двосмерно у десној тунелској цеви (смер Ниш – Пирот).

 

 • Сурчин – Добановци, улица Маршала Тита у Добановцима, завршени радови на укрштању пружног прелаза и улице Маршала Тита, због који је на снази била обустава саобраћаја.

 

 • Ауто-пут Е-75, зона петље Дољевац- од 15.09.до 15.10.2020.г, измена режима саобраћаја због радова на изради коловозне конструкције. У зони радоваза саобраћај затворена лева коловозна трака, смер Врање-Ниш, саобраћај ће се одвијати двосмерено десном коловозном траком.

 

 • Ауто-пут Е-75, Бубањ Поток – Баточина,смер Ниш – Београд, од 08.09.2020.г, за саобраћај затворена петља „Умчари“.Саобраћај се преусмерева на петљу „Мали Пожаревац“. Укључење и искључење саобраћаја на петљи „Умчари“ затворено до 25.09.2020. године. У зони надвожњака у петљи „Умчари“, за саобраћај затворена возна и зауставна саобраћајна трака као и петља „Умчари“ у смеру Београд – Ниш. Саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.

 

 • На наплатним станицама на аутопутевимау Републици Србији нема задржавања возила.

 

 • Према информацијама Управе граничне полиције дана 15.09.2020. године од 17.15часова задржавања на граничним прелазима су следећа:
  -на граничном прелазу Келебија,на излазу задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу,задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
  -на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,
  -на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавaња.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)