СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

30.08.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.38

 

putevisrbije_3.png

 • Aуто-пут Е-75, у оба смера, током викенда очекује се успорено одвијање саобраћаја, јер се на деоници Мали Пожаревац - Врчин, у зони радова на санацији коловоза, саобраћај одвија у измењеном режиму. Mолимо учеснике у саобраћају да прате постављену саобраћајну сигнализацију, држe безбедно одстојањe и да за саобраћај користе и зауставну траку у оба смера.
 • Ауто-пут Милош Велики, током викенда у поподневним и вечерњим сатима очекује се повећан интензитет саобраћаја. Дуж ауто-пута на порталима са изменљивом саобраћајном сигнализацијом биће истакнута обавештења о задржавањима на наплатним станицама и стању на ауто-путу. Aпелујемо на учеснике у саобраћају да прилагоде брзину условима на путу, држe безбедно одстојањe и поштују саобраћајну сигнализацију.
 • Драговац (Братмиловце) - Горње Драговље - припремни радови на ојачању коловоза, до 04.09.2020.г. од 07 до 15 ч, уз наизменично пропуштање возила.
 • Драговац - Лесковац - радовина пресвлачењу коловоза асфалтом до 04.09.2020.г. од 07 до 15 ч. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, уз помоћ семафора.
  Алтернативни путни правац је државни пут II А реда број 225, деоница Бојник-Лебане.
 • Ауто-пут Е-75, од петље „Хитна Помоћ“ до петље „Сава Центар“, мост Газела – завршени су радовина чишћењу и прању дренажних система, ревизионих стаза и ивичњака.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15:
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута, за путничка моторна возила 30 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута, за путничка моторна возила 30 минута,
  -на граничним прелазима Шид и Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Котроман, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 45 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)