СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

08.08.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.52

 

putevisrbije_4.png 

 •  Ауто-пут Е-75, Бубањ Поток – Баточина, радови на одржавању надвожњака на петљи „Умчари“, до 01.10.2020. године. У првој фази радова, за саобраћај на надвожњаку ће бити затворена лева саобраћајна трака из правца Београда, док ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем у десној траци. У овој фази радова, испод надвожњака за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна трака у смеру Ниш-Београд, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.
  •    Ауто-пут Е-75, Врчин-Мали Пожаревац , до 28.08.2020.године, радови на санацији коловоза.
  У зони радова, за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака у смеру Мали Пожаревац-Врчин, а саобраћај ће се одвијати двосмерно десном коловозном траком.
  •    Ауто-пут Е-75, Суботица - Нови Сад, у смеру ка Новом Саду, у близини петље „Врбас", радови на рехабилитацији коловоза . У зони радова, саобраћај је преусмерен у претицајну траку смера Нови Сад - Суботица, где се одвија двосмерно.
  На овој деоници, саобраћај је могућ и коловозном траком смера Суботица - Нови Сад само зауставном траком, након укључења са бензинске пумпе „Мандић". На петљи „Врбас" омогућено је укључење и искључење са ауто-пута у оба правца, с тим да је потребан додатни опрез код укључења на ауто-пут са петље „Врбас“ ка Новом Саду због укрштања саобраћаја у зауставној траци.
  Искључење са ауто-пута на петљу „Змајево“ из правца Суботице није могуће док трају радови, док је укључење на ауто-пут према Новом Саду могуће. У оквиру извођења радова на рехабилитацији коловоза, на мосту преко канала Дунав—Тиса—Дунав, код петље „Врбас", саобраћај се одвија претицајном саобраћајном тарком, у правцу Суботица - Нови Сад. Планирано трајање радова је 15.08.2020. године.
  •    Ауто-пут Е-70, петља „Сремска Митровица“ – петља „Рума“ у близини надпутњака Вогањ, у смеру ка Београду, од 07.08.2020. године радови на замени одбојне ограде у разделном појасу. За саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком, у смеру ка Београду.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, нема задржавања возила на граничним прелазима у Републици Србији.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)