СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

07.08.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.20

 putevisrbije_4.png

  • Ауто-пут петља „Сремска Митровица“ – петља „Рума“, у близини надпутњака „Вогањ“ изводиће се радови на замени одбојне ограде у разделном појасу. За саобраћај ће бити затворена претицајна, а саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком, у смеру ка Београду.
  • Aуто-путпетља „Алексинaчки рудници“ - петља „Алексинац“, у зони радова за саобраћај је затворена возна и претицајна саобраћајна трака из смера Београда према Нишу, саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.
  • Ауто-путВрчин-Мали Пожаревац , до 28.08.2020.године, радови на санацији коловоза. У зони радова, за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака у смеру Мали Пожаревац-Врчин, а саобраћај ће се одвијати двосмерно десном коловозном траком.
  • Ауто-пут зона петље „Змајево“,у смеру од Суботице ка Новом Саду - 08.08.2020.г, од 07 до 17 ч, радови на санацији коловоза. За саобраћај ће бити затворено искључење са ауто-пута и укључење на ауто-пут. Алтернативни путни правци: петља „Врбас“ и петља „Нови Сад“.
  • Петља Марковац – Свилајнац, обустава саобраћаја због радова на санацији моста преко реке Раче. Алтернативни путни правац за ТМВиз правца Ниша и из правца Београда је преко Велике Плане на Жабаре, а из правца Деспотовца теретни моторни саобраћај се усмерава на Жабаре. Планирани рок завршетка радова 10.08.2020. г.
  • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.05ч, на граничним прелазима у Републици Србији нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)