СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

06.08.2020.СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.45

 

putevisrbije_4.png

 •  Ауто-пут Е-75, Бубањ Поток – Баточина, радови на одржавању надвожњака на петљи „Умчари“, до 01.10.2020. године. У првој фази радова, за саобраћај на надвожњаку ће бити затворена лева саобраћајна трака из правца Београда, док ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем у десној траци. У овој фази радова, испод надвожњака за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна трака у смеру Ниш-Београд, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.
  •   Ауто-пут Е-75, Врчин-Мали Пожаревац , до 28.08.2020.године, радови на санацији коловоза.
  У зони радова, за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака у смеру Мали Пожаревац-Врчин, а саобраћај ће се одвијати двосмерно десном коловозном траком.
  •    Од 10.08.2020. године, због изградње леве коловозне траке Обилазнице око Београда, на државном путу I А реда број 1 и на државном путу I Б реда број 22, у зони петље „Орловача“, у првој фази радова саобраћај из правца тунела „Стражевица“ се преусмерава на изграђену десну коловозну траку у зони петље „Орловача“. За саобраћај је затворено искључење и укључење са Ибарске магистрале.
  Током извођења радова у другој фази за саобраћај се отвара искључење за Ибарску магистралу из смера тунела „Стражевица“. Саобраћајном сигнализацијом назначено је да сви учесници у саобраћају на прилазу петљи „Орловача“ који имају за циљ Чачак или Нови Сад настављају право, а за Чукарицу или Чачак преко Ибарске магистрале се одвајају десно на рампу петље „Орловача“.
  Радови ће се изводити од 10.08.2020. до 20.09.2020. године.
  •    Кнежевићи – Бела Земља – Ужице у насељеном месту Бела Земља, изводе се радови до 10.08.2020. године, сваког радног дана у временском периоду од 7.00 до 16.00 часова, суботом од 7.00 до 15.00 часова. Недељом се радови не изводе.
  Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима.Препоручени алтернативни путни правац је локални пут-Мачкат.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30, на граничним прелазима у Републици Србији нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)