СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

03.07.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.58

 putevi_srbije_2-min.png

 

 • Обилазница око Београда, од тунела Стражевица ка Бубањ Потоку  - успорено одвијање саобраћаја.
 • Ауто-пут Е-75, чеона наплатна станица Стара Пазова – Инђија, радови на одржавању коловозне конструкције, од 03.07. до 30.07.2020. г. За саобраћај затворена петља Стара Пазова (искључење са ауто-пута за Стару Пазову из правца Београда ка Новом Саду и укључење на ауто-пут из правца Старе Пазове за Нови Сад). Саобраћај ће бити преусмерен са леве на десну коловозну траку кроз службени пролаз, све до наплатне станице Стара Пазова, одакле ће се саобраћај одвијати нормално. Возила која се крећу из Београда ка Старој Пазови морају да се искључе на петљи Нови Бановци.
 • Ауто-пут Е-70, од наплатне станице Шимановци до петље Пећинци, истражни радови, у условима добре видљивости, у смеру ка Пећинцима, 04.07. и 05.07.2020. г. У зони радова од 2 km, саобраћај ће се одвијати зауставном саобраћајном траком.
 • Београд - Лазаревац, у зони насеља Рушањ - радови на поправци оштећеног коловозногзастора до 10.07.2020. г. У току извођења радова саобраћај се одвија двема слободнимсаобраћајним тракама, уз радну саобраћајну сигнализацију.
  • Ауто-пут Е-75, Суботица - Нови Сад, смер ка Новом Саду, у близини петље Врбас, радови на санацији коловоза, до 15.08.2020. г. Саобраћај из правца Суботице ка Новом Саду преусмерен у коловозну траку из правца Нови Сад - Суботица, у претицајну саобраћајну траку. Онемогућено искључење са ауто-пута на петљи Врбас, од 07.00 до 17.00ч, из правца Суботице, па се за искључење са ауто-пута могу користити петља Фекетић или петља Сириг. Учесници у саобраћају могу се укључити на ауто-пут са петље Врбас према Новом Саду.
  • Ауто-пут Е-80, због редовног одржавања ИТС опреметунела „Банцарево“ - од 03.07.2020. затвара се лева цев тунела Банцарево (смер Димитровград-Ниш). Саобраћај се током извођења радова одвија двосмерно кроз десну тунелску цев коришћењем службених пролаза.
  • Преко Брдо - Одвраћеница- обуставa саобраћаја због радова на асфалтирању коловоза до 15.07.2020. г. Обустава је на снази 3 сата, два пута дневно.
  • Пазариште – Тутин, обустава саобраћаја због радова који се изводе у пуном профилу пута, до 15.11.2020. г.
   Алтернативни путни правац - Пазариште - Дојевиће, Дојевиће - Нови Пазар, Нови Пазар - Брегови, Брегови - Тутин. Алтернативни правац за локални саобраћај - локални путеви Пазариште – Делимеђе - Мађаре, Пазариште – Црноча – Брнишево - Црквине, Пазариште – Мађаре - Паљевски мост.
  • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

   

  Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)