СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

06.06.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.31

 

putevisrbije_4.png

  • Ауто-пут Е-75, петља Смедерево- до 30.06.2020.г, радови на рехабилитацији моста изнад железничке пруге на прилазу наплатне станице Смедерево. За саобраћај затворена десна возна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија двосмерно левом возном саобраћајном траком из правца Београд ка наплатној станици Смедерево.
  • Ауто-пут Е-75, Нови Сад-Суботица, смер ка Новом Саду,у близини петље Фекетић - до 15.08.2020. г. радови на санацији коловоза.
    Током извођења радова, саобраћај из правца Суботице ка Новом Саду преусмерен у коловозну траку из правца Нови Сад - Суботица, у претицајну саобраћајну траку.
  • Ауто-пут Е-75, Нова Пазова - Нови Бановци, смер ка Београду,радови на поправци оштећеног натпутњака. У зони радова у дужини од 800m за саобраћај затворена коловозна трака у смеру ка Београду, а саобраћај се преусмерава на претицајну саобраћајну траку у смеру ка Новом Саду, где се саобраћај одвија двосмерно. Планирани рок завршетка радова 30.6.2020. г. Из правца Београда ка Новом Саду затворено је искључење за Нову Пазову. Алтернативни путни правац: петља Нови Бановци или петља Стара Пазова.
  • Наплатна станица Стара Пазова – Инђија, до 30.06.2020. године,радови на рехабилитацији коловозне конструкције. У зони радова за саобраћај затворена лева коловозна трака, у смеру Београд - Нови Сад, а саобраћај се преусмерава на десну коловозну траку смера Нови Сад - Београд, у којој се саобраћај одвија двосмерно, у дужини од 5,300 метара.
  • Тунел Железник, тунел Липак и тунел Стражевица- до 10.6.2020. године, од 22.00 до 05.00 ч - радови на чишћењу и прању ревизионих стаза и кишне канализације. Радови се изводе у покрету у оба смера, у крајњој десној саобраћајној траци, која ће бити привремено затворена за саобраћај. У зони радова саобраћај се одвија успорено.
  • На наплатним станицама на аутопутевимау Републици Србији нема задржавања возила.
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.10 часова, нема задржавања возила на граничним прелазима у Републици Србији.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)