СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

28.05.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.33

 

putevi_srbije_2-min.png

• Наплатна станица Стара Пазова – Инђија- до 30.06.2020. године, радови на рехабилитацији коловозне конструкције. За саобраћај је затворена лева коловозна трака, у смеру Београд - Нови Сад, а саобраћај је преусмерен на десну коловозну траку смера Нови Сад - Београд, у којој се саобраћај одвија двосмерно, у дужини од 5,300 метара.

 • Петља Појате - петља Ражањ, у смеру ка Нишу- до 17.06.2020.године, од 07.00 до 17.00 часова, радови на санацији коловоза. За саобраћај је затворена десна коловозна трака, смер Београд - Ниш, а саобраћај се одвија левом коловозном траком
 • Кнежевићи – Бела Земља – Ужице, код петље Сушица- радови на санацији надвожњака „Кнежевићи“. Стара рампа, из Вишеграда ка Ужицу, проширена је за двосмерно одвијање саобраћаја. Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију.
 • Заграђе – Горњи Милановац- до 11.06.2020. године, радови на мосту преко потока Гарибовац – Лукића мост. Радови се изводе на левој страни моста, а саобраћај се преусмерава на десну страну моста и одвија се двосмерно.
 • Обилазница око Панчева, у зони надвожњака (Лука Дунав)– до 16.06.2020. године, радови на појачаном одржавању надвожњака. Радови се изводе у смеру од Панчева ка Београду, а саобраћај се одвија двосмерно једном коловозном траком у смеру од Београда ка Панчеву.
 • Обреновац – Београд- до 31.05.2020. године, радови на санацији клизишта „Дубоко“, у току извођења радова вршиће се повремене обуставе саобраћаја у трајању од по 3 минута у једном смеру – због уласка/изласка грађевинских машина.
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања

 

Tagovi

Komentari (0)