СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

22.05.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.04

 

putevisrbije_6-min.png 

 • Ауто-пут Е-70,пре чеоне наплатне станице Шид и после ње, од 22.5.2020.г, отпочеће се са припремом и изменом режима саобраћаја. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати двосмерно на десном полупрофилу ауто-пута. Планирани рок завршетка радова 10.6.2020.г.
 • Наплатна станица Стара Пазова – Инђија,од 22.05.2020. године од 15 ч, до 12.06.2020. г, изводиће се радови на рехабилитацији коловозне конструкције. У зони радова, за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака, у смеру Београд - Нови Сад, а саобраћај ће се преусмерити на десну коловозну траку смера Нови Сад - Београд, у којој ће се саобраћај одвијати двосмерно.
  • Наплатна станица „Смедерево“због извођењa радова затворена је трака за ЕНП. Помоћна трака ради у комбинованом режиму. Саобраћај је успорен.
  • Завршени су радови на мосту преко реке Трешњице,на деоници Љубовија – Рогачица, и саобраћај се одвија нормално.
  • Ауто-пут Е-75,завршени су радова на мосту и путном прелазу код наплатне станице „Нови Сад југ“, и саобраћај се одвија нормално.
  • Ауто-пут Е-75, Суботица - Нови Сад,у близини петље Фекетић, радови на санацији коловоза у смеру ка Новом Саду, до 25.05.2020.г. Саобраћај из правца Суботице ка Новом Саду преусмерен је у претицајну саобраћајну траку смера Нови Сад – Суботица. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом 24 часа непрекидно.
  • Ауто-пут Е-75, тунел Железник, тунел Липак и тунел Стражевица- до 31.05.2020.г, од 22 до 05 ч, радови на чишћењу и прању ревизионих стаза и кишне канализације. Радови у покрету у оба смера, у крајњој десној саобраћајној траци, која ће бити привремено затворена за саобраћај.
  • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
   -на граничном прелазу Градина,на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
   На осталим граничним прелазима нема задржавања.

   

   

   

  Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

   

Tagovi

Komentari (0)