СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

21.05.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.34

 

putevisrbije_6-min.png 

 • Обилазница око Београда у тунелима: Железник, Липак и Стражевица, од 22.05.2020. године до 31.05.2020.г, од 22 до 05 ч. изводиће се радови на чишћењу и прању ревизионих стаза и кишне канализације. Радови ће се изводити у покрету у оба смера, у крајњој десној саобраћајној траци, која ће бити привремено затворена за саобраћај
 • после кружног тока у Реснику ка мотелу „1000 ружа",услед активирања клизишта и оштећења на коловозу постављена је привремена саобраћајна сигнализација, сабраћај се одвија успорено у зони клизишта.
 • Ауто-пут Е-75,смер Нови Сад – Београду зони петље Нова Пазова - саобраћај се одвија успореносамо претицајном саобраћајном траком. Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију.
 • Преко брдо – Одвраћеница, на планини Голија, обустава саобраћаја до 18 ч.,због асфалтерских радова. Алтернативни путни правац: Ивањица - Преко брдо - Дуга Пољана – Нови Пазар или Нови Пазар – Ушће ( Манастир Студеница) – Ивањица.
 • Берановац-Гоч, место Јовац, од 22.05. до 25.05.2020.г, од 07 до 19ч, обустава саобраћајазбог радова на асфалтирању пута. Алтернативни путни правац: Гоч-Врњачка Бања
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.20 часова:
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
  -на граничним прелазима Сремска Рача и Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Tagovi

Komentari (0)