СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

18.05.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.07

 putevi_srbije_1.png

 • Ауто-пут Е-75, петља Нови Бановци-петља Нова Пазова радови на рехабилитацији коловозне конструкције, до 01.06.2020.г. Саобраћај је преусмерен са леве стране кроз отворени службени пролаз на десну страну у претицајну саобраћајну траку, док ће се саобраћај на десној страни одвијати возном саобраћајном траком
 • Ауто-пут Е-75, Бубањ Поток, од 13.05.2020. до 01.11.2020.г. наставља се постављањем саобраћајне сигнализацијеу оквиру радова на изградњи нове петље Бубањ Поток, који ће се изводити у зауставној саобраћајној траци, и почињу 225м након петље Бубањ Поток у смеру ка Нишу. Саобраћај ће се преусмеравати на возну и претицајну саобраћајну траку.
 • после кружног тока у Реснику ка мотелу „1000 ружа", услед активирања клизишта и оштећења на коловозу постављена је привремена саобраћајна сигнализација, и сабраћај се одвија успорено у зони клизишта. Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу.
 • Баточина - Крагујевац, радови на изградњи нове траке и реконстуркцији постојеће кроз Баточину,уз ограничење брзине од 40 км/h. У зони радова од бензинске станице „Кнез петрол“ до чесме у Баточини, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила на десној коловозној траци. На осталом делу градилишта, саобраћај се одвија двосмерно. Планирано трајање радова до 01. новембра 2020. Г
 • Ауто-пут Уб-Лајковац,изводе се радови у покрету на кошењу траве разделном појасу, до 23.05.2020. године, од 07 до 15 ч. За саобраћај се повремено затвара претицајна и зауставна саобраћајна трака.
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 часова:
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничнoм прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)