СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

07.03.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.55

 

naplatne_stanice_18-min.jpg 

 • Петља Бешка-петља Ковиљ, мост Бешка, у смеру Београд-Нови Сад,од 09.03.2020.г. до 11.03.2020.г., од 07 до 17 ч, изводиће се радови на чишћењу и прању дилатација, саобраћај ће бити преусмерен у претицајну саобраћајну траку.
 • Постоји могућност појаве магле на путевима,а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река. Магле има на следећим путним правцима :  Мионица - Брежђе - Дивчибаре - Каона.

 • Петље Нови Сад - петље Остружница- до 20.3.2020. г., од 7 до 17 ч, сваког дана сем недеље, радови на редовном одржавању кишне канализације. Радови се изводе у крајњој десној (зауставној) саобраћајној траци, са померањима и она ће бити привремено затворена за саобраћај у дужини до 500 м. Одвијање саобраћаја возном и претицајном саобраћајном траком.
 • Панчевачки пут („Политика-штампарија“) - петља Ковилово– до 20.3.2020.г, од 8 до 15 ч, радови на стубовима јавне расвете, у разделном појасу. У току извођења радова на краћој деоници заузета крајња лева саобраћајна трака, док се саобраћај несметано одвијати у средњој и крајњој десној саобраћајној траци.
 • Ауто – пут Е-75, петља Брестовац,радови на рушењу старе наплатне станице и изградњи нове бочне наплатне станице, због чега ће за саобраћај бити затворена петља „Брестовац“, до 20.3.2020.г. Препоручени алтернативни путни правац из правца Ниша ка Лесковцу, као и из правца Прешева ка Нишу је петља „Дољевац" за све категорије возила.
 • На наплатним станицама на аутопутевимау Републици Србији нема задржавања возила.

 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова,задржавања на граничним прелазима су следећа:
  на граничном прелазу Батровци,на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)