СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

06.03.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.52

 naplatne_stanice_18-min.jpg

 • Ауто-пут, петља „Београд“- 07.03.2020.године– радови на монтажи саобраћајне изменљиве сигнализације, следећом динамиком: у смеру ка Новом Саду, од 08 до 12 ч. у смеру ка Остружници, од 12 до 16 ч. Радови ће се изводити у зауставној и возној саобраћајној траци, саобраћај ће бити преусмерен у претицајну саобраћајну траку у дужини од 100 метара.
 • Ауто-пут, Обреновац - Сурчин, код петље „Сурчин“, због оштећења дилатације у возној саобраћајној траци,сабораћај преусмерен у претицајну саобраћајну траку. Саобраћај се одвија успорено. Молимо учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.
 • Бистрица – Увац, у насељеном месту Стари Прибој на локацији Глишине воде, због одрона, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.
 • До 31.05.2020. године продужавају серадовина рехабилитацији на деоници гранични прелаз Шид - Шид. Из правца Шида ка граничном прелазу Шид саобраћај за тешка теретна возила са робом, преусмерен је на гранични прелаз Батровци, а саобраћај за тешка теретна возила без робе, преусмерен је на граничне прелазе Сот и Љуба.
 • Постоји могућност појаве магле на путевима,а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река. Магле има на следећим путним правцима : Кална - Јабучко равниште
 • Прилази зимским туристичким центрима су проходни.
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, задржавања на граничним прелазима су следећа:
  - на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 150 минута;
  - на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута;
  - на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута;
  - На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

 

Tagovi

Komentari (0)