СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

19.05.2020.СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.35

 

putevisrbije_6.png 

  • Ауто-пут Е-75, Бубањ Поток, од 13.05.2020. до 01.11.2020.г. наставља се постављањем саобраћајне сигнализације у оквиру радова на изградњи нове петље Бубањ Поток, који ће се изводити у зауставној саобраћајној траци, и почињу 225м након петље Бубањ Поток у смеру ка Нишу. Саобраћај ће се преусмеравати на возну и претицајну саобраћајну траку.
  • Баточина - Крагујевац, радови на изградњи нове траке и реконстуркцији постојеће кроз Баточину, уз ограничење брзине од 40 км/h. У зони радова од бензинске станице „Кнез петрол“ до чесме у Баточини, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила на десној коловозној траци. На осталом делу градилишта, саобраћај се одвија двосмерно. Планирано трајање радова до 01. новембра 2020. Г
  • Мост преко реке Тамиш, код места Орловат - на снази је обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању до 20.08.2020. године. Алтернативни путни правциза возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин - Перлез.
  • Јошаничка Бања – Копаоник, обустава саобраћаја због радова, до 31.07.2020. г. Алтернативни путни правац за Копаоник: Биљановац - Рашка - Рудница - Копоник, а из правца Крушевца: Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник.
  • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 часова:
    -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
    -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
    -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
    На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)