Стеван Каранац победник 15. Међународног такмичења ”Лазар Јовановић”

Завршено је јубиларно 15. Међународно такмичење соло певача „Лазар Јовановић“

 

stevankaranac.jpeg

У недељу, 21. јануара, затворено је овогодишње, 15. по реду, Међународно такмичење соло певача "Лазар Јовановић". Добитник главне награде коју додељује организација „Културни елемент“ и Задужбина Илије М. Коларца је Стеван Каранац, који је такође и лауреат највише категорије. Поред њега, награде Културног елемента добили су лауреати дуо Младен Продан и Катарина Радовановић, као и солисти Анђела Тодоровић и Јована Анић.

 

Жири за старије категорије је радио у саставу Иштван Андрејчик, Катарина Јовановић, Анета Илић и Едита Гарчевић – Кожељ. Жири за млађе категорије је радио у саставу Тамара Марковић, Дејан Пешић и Давор Микулић.

 

На 15. Међународном такмичењу соло певача "Лазар Јовановић", чији је генерални спонзор GeloRevoice пастиле, свим награђеним учесницима додељене су дипломе и специјалне награде. Овим се овогодишње такмичење не завршава, него се наставља низом концерата и догађаја. Први у низу концерата биће велики завршни концерт на коме ће наступити најбољи такмичари из свих категорија и одржаће се на малој сцени Коларчеве задужбине.

 

 

* Културни елемент је уметничко удружење основано 2011. године у Београду и које окупља велики број младих уметника, глумаца, плесача и музичара, врхунских професионалца у својим областима. Заједно они чине једну од најемининтнијих уметничких група, која је до сада остварила на десетине пројеката широм земље.

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)