Старопазовачки ЦСР у борби против вршњачког насиља

Више од 130-оро ученика трећег и четвртог разреда старобановачке Основне школе „Слободан Савковић“ и њихови родитељи било је у прилици да се претходних месеци информишу о превенцији вршњачког насиља и улози свих релевантних институција којих се тиче ова негативна друштвена појава. Завршна трибина у оквиру пројекта одржана је У великој сали Беле зграде, а током реализације пројекта, поред представника центра, школе, полиције, тужилаштва и медија, учешће су узеле и познате медијске личности као што су Милан Калинић, Андрија Милошевић, Александар Радојичић, Неда Арнерић и други.

 CSR nasilje.jpgCSR nasilje.jpg

Пилот пројекат покренут је прошле године када је у његову реализацију била укључена Основна школа „Бошко Палковљевић Пинки“, а циље, према речима организатора, да се овакве активности спроведу и свих 10 основних школа на територији општине.

Пројекат “Превенција вршњачког насиља – Насиље није кул, насилник није друг” реализује старопазовачки Центар за социјални рад под покровитељством општине у сарадњи са Основном школом у Старим Бановцима, Полицијском станице, Основним јавним тужилаштвом и РТВ Стара Пазова.

Tagovi

Komentari (0)