СРПСКИ ТИМ ВИСОКО ПОЗИЦИОНИРАН У ЖРЕБУ ЕКИПНОГ ПРВЕНСТВА СТАРОГ КОНТИНЕНТА

СРБИJА МЕЂУ НОСИОЦИМА НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ИГРАЧЕ ДО 17 ГОДИНА

 

 1560943801najava1.jpg

На Европском првенству за играче до 17 година, коjе ће се одржати у пољском Гниезну од 30. августа до 7. септембра 2019 године, наступиће 35 земаља међу коjима се налази и никад jачи српски тим.

Србиjа се уочи жреба за екипни део такмичења нашла међу носиоцима, што jе своjеврстан показатељ одличног рада нашег тима годинама уназад. Репрезентативци Србиjе заузимаjу високе позициjе у свих пет конкуренциjа на континенталним и светским ранг листама у овоj узрасноj категориjи, па jе сврставање у “повлашћени шешир”, дошло као одличан ветар у леђа пред почетак историjског такмичења за Србиjу.

Наши репрезентативци ће у екипном делу такмичења укрстити рекете са такмичарима из Финске, Италиjе и Ирске у склопу групе 5 и фаворити су за пролазак у четвртфинале.


Након екипног дела такмичења коjе се завршава 3. септембра, наши наjбољи бадминтонци наступиће и у индивидуалном делу такмичења, а носиоци за оваj део такмичења ће бити постављени 19. августа.

 

 

Београд, 19. jун 2019.                                                                                    Бадминтон савез Србиjе

Tagovi

Komentari (0)

Повезане вести