Срећан Ускрс верницима пожелео председник општине Мали Зворник

Верницима који Ускрс прослављају по Грегоријанском календару председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић честитао је најрадоснији хришћански празник, уз жељу да га проведу у здрављу и благостању.

cestitka.jpg 

Будући да га овог пута дочекују у условима ванредног стања, ради спречавања ширења вируса Корона, забринути за своје здравље и здравље најмилијих, председник малозворничке општине пожелео је суграђанима да им празник над празницима донесе снагу да лакше преброде тешке околности са којима смо суочени. 

„Хришћанским верницима који у недељу славе Ускрс, у име општинског руководства и у своје име, упућујем најсрдачније честитке и желим да га проведете у здрављу и благостању са својим најдражима. Такође желим да вам овај радосни дан, празник над празницима и симбол новог живота донесе наду, снагу и надахнуће да се лакше пребродите тешко време и околности са којима смо, ових дана, као и сви у свету, суочени“, навео је Јевтић.

Председник општине Мали Зворник поручио је суграђанима да поштују уведене заштитне мере и да, иако социјална дистанца свима тешко пада, посебно у празничним данима, ипак, због своје сигурности и сигурности најдражих, Ускрс овог пута проведу у својим домовима, а да радост празника са фамилијом и пријатељима поделе када прође опасност од болести. 

Љиљана Ристановић

Tagovi

Komentari (0)