Школа дигиталног маркетинга Пословне академије Привредне коморе Србије

Пословна академија Привредне коморе Србије организује школу дигиталног маркетинга коју чини 5 различитих модула.  Први модул се тиче СЕО оптимизације, али се не задржава само на томе, и на њему ћете, поред осталог, научити како да испратите дигиталне трендове, постанете СЕО експерт и како да  ваш бизнис буде први на свим друштвеним мрежама.

angled-shot-of-an-imac-mockup-standing-on-a-wooden-desk-a20981.png

Овај модул се одржава 03. новембра, у периоду од 12:00 – 14:30 часова. Други модул се тиче тзв. Content managementa - Копирајтинга као уметности продаје, а не само писања и одржава се 06. новембра, у периоду од 12:00 – 14:30 часова.

recharge-2387087_1920.jpg

Трећи модул се тиче Facebook Ads Managera, прецизније Facebook продајног левка и оптимизације рекламе у функцији повећања продаје а одржава се 10. новембра у периоду од 12:00 – 14:00 часова.

Четврти модул се бави Instagramom, и чине га тајне стратегије и трикови на њему, а одржава се 13. новембра у периоду од 12:00 – 14:30 часова.

У петом модулу сви полазници ће научити на који начин LinkedIn позиционира њихов бизнис, како он помаже њиховом продајном тиму и како га користити у продаји? Овај модул се одржава 17. новембра, у периоду од 12:00 – 14:00 часова.

wp3950063.jpg 

На крају ове школе сви полазници добијају:
-Презентацију и Сертификат о похађању радионице ;
-Бесплатни E-book са свим неопходним алатима за дигитални маркетинг ;
-Бесплатну консултацију у трајању од сат времена у наредних 6 месеци путем Skype – а/Zoom – а.

Предавач је Бојана Ковач, дипломирани економиста и маркетинг експерт - предавач на тему адвертајзинга, дигиталног маркетинга, друштвених мрежа, комерцијалне употребе друштвених мрежа и стратегије. Поседује више од 19 година искуства у писању и реализацији пројеката и кампања за домаће и интернационалне клијенте из најразличитијих индустрија. Професионални развој започиње у ПР сектору агенције “McCann Erickson”, а затим наредних 7 година ради интегрисане маркетинг кампање за неке од највећих клијената у земљи и региону испред исте агенције. Након тога неколико година ради на телевизијама Б92, FOX и PRVA TV. Поседује веома богато искуство из комуникацијског и адвертајзинг бизниса. Године 2012. почиње да ради за дигиталну агенцију из Њујорка “Unicast”, а затим и самостално, радећи углавном дигиталне кампање, као и организације догађаја за домаће и стране клијенте у нашој земљи.
Радила је на више од 200 дигиталних кампања за готово све индустрије. Поседује сертификат о завршеној обуци у LSPR, дугогодишње искуство предавача у школи “Обуке и курсеви”, велики број индивидуалних курсева за запослене у компанијама, а била је и гост предавач на многобројним факултетима и студенстким организацијама. (AIESEC, Мокролушка школа менаџмента, Freelance Serbia итд.) Интезивно се бави пружањем консултантских услуга, маркетингом и copywritingom на друштвеним мрежама и реализацијом обука на тему дигиталне стратегије и тактике. Тренутно предаје у Привредној Комори Србије и приватној школи, а у дигиталној агенцији “Red Queen” помаже раст малих и средњих предузећа на дигиталним платформама. У свом раду посебан акценат ставља на експертизу у дигиталном оглашавању.

Више информација о пријави и учешћу потражите на линковима :
http://akademijapks.rs/kursevi/digitalni-marketing-modul-i/
http://akademijapks.rs/kursevi/digitalni-marketing-modul-i-2/
http://akademijapks.rs/kursevi/digitalni-marketing-modul-i-2-2/
http://akademijapks.rs/kursevi/digitalni-marketing-modul-i-2-2-2/
http://akademijapks.rs/kursevi/digitalni-marketing-modul-i-2-2-2-2/

Tagovi

Komentari (0)