СJАJНА СЛИКА ИЗ НОВОГ САДА

На стадиону Карађорђе и данас се причало о Спортским играма младих. Нови Сад ће бити домаћин свечаног отварања Спортских игара младих за регион. Церемониjа jе на програм 15. маjа са почетком у 10 х, на Тргу слободе. Поводом тога данас су на стадион Карађорђе фудбалери Воjводине и Партизана истрчали у маjцама Дунав осигурање Спортске игре младих Србиjе. Било jе лепо видети фудбалере и судиjе Супер лиге Србиjе како излазе на терен и подржаваjу наjвећу манифестациjу аматерског спорта у Европи. А аплауз jе добио и маслота Виктор, коjи jе наjмлађима на стадиону поделио пуно маjци.

 a-3.jpg

 

Као и много пута до сада ФК Воjводина и ФК Партизан су се  прикључили  промоциjи и подршци Дунав осигурање Спортских игара младих Србиjе, даjући подршку деци, спорту и промоциjи заjедништва, фер плеjа и другарства као основних циљева ових Игара. Све због деце Србиjе, коjа уз подршку Владе Србиjе, спонзора и приjатеља могу бесплатно да се такмиче у спортовима коjе воле (тенис, баскет 3 на 3, рукомет, одбоjка, одбоjка на песку, стони тенис, шах, атлетика, Цоца Цола цуп у малом фудбалу и  ЛИНО између две ватре).

Игре спаjаjу регион, учесници су деца основношколског узраста са териториjе Републике Србиjе, Републике Хрватске и Босне и Херцеговине. Деца не мораjу бити активни спортисти, већ само љубитељи дружења и здравог начина живота.

Посебну захвалност Дунав осигурање СИМ Србиjе дугуjе пулу спонзора – генералном спонзору Компаниjи Дунав осигурање, Компаниjи Цоца Цола коjа jе свим срцем уз Игре, Банци Поштанскоj штедионици, Електропривреди Србиjе, Телекому Србиjа – МТС и Подравки Србиjе.

 

Tagovi

Komentari (0)