„Shallow“ и „Само jедну љубав имам“ уз магиjу харфе и вокала

 Јулијана Винцан, ових дана ради пуном паром. Окупила је екипу младих уметника и обрађује добро знане хитове. На том списку, нашао се хит Владе Дивљана "Само jедну љубав имам". 

Заjедно са харфисткињом Жељком Милошевић снимила сам креативну обраду песме SHALLOW из филма "A star is born". Ових дана сам обjавила са њом и песму "Само jедну љубав имам" Владе Дивљана. А на свом YouTube каналу ћу редовно обjављивати наjразличитиjу врсту музике са мноштвом изврсних музичара.

https://www.youtube.com/watch?v=798a7xX7o-0

https://www.youtube.com/watch?v=qzGFsccMmzo

 

Julijana i Zeljka - Foto Mrvica.jpeg 

Jулиjана Винцан, тако рећи, има три занимања - новинарство, певање и ПР. Све три активности доживљава и као хобиjе, jер неизмерно воли све чиме се бави. Сваким своjим поступком гледа да промовише лепе, инспиришуће приче и ствари. Дипломирала новинарство и комуникологиjу на Факултету политичких наука и мастерирала Креативну филмску и телевизиjску продукциjу на Факултету драмских уметности.

 

Жељка Милошевић jе Крагуjевчанка коjа живи и ради у Београду, Новом Саду и Сомбору. Наставник jе ускостручних предмета у оквиру смера „Дизаjн звука“ у Средњоj музичкоj школи, активно се бави свирачким послом и едукациjом харфе, води четири удружења коjа се баве културом и уметношћу, а коjа су наjвише фокусирана на неформалну едукациjу и решавање социjалних проблема код младих.

 

Jулиjана Винцан

 

Фото галерија

20180907-_MG_2079_fullresRT2.jpg
IMG_8152.jpg
IMG_8121.jpg

Tagovi

Komentari (0)