Седница СО Старе Пазове

Одборници Скупштине општине Стара Пазова размотрили су и већином гласова усвојили ребалансе финансијских планова установа и институција за текућу годину, чији је оснивач локална самоуправа. Изгласани су и ребаланси финансијских планова месних заједница старопзаовачке општине, као и извештај о раду Општинске управе у претходној години.

 Opstina Stara Pazova.jpg

Усвојена је и Одлука о одвођењу атмосферских и отпадних вода, прихваћено Решење о образовању комисије за планове општине Стара Пазова као а Милица Јеленић из Старих Бановаца је именована за новог директора Јавног урбанистичког предузећа Урбанизам.

Поједини одборници имали су замерке на одређене чланове предложеног Пословника Скупштине општине Стара Пазова у складу са којим снимање или фотографисање заседања старопазовачке скупштине је дозвољено само акредитованим медијима односно медијима који су уредно регистровани у АПР-у и плаћају пореске обавезе.

Одборничка питања овога пута односила су се на комуналне теме - постављено је питање да ли ће ЈКП “Чистоћа” закупцима пијачних тезги и простора рефундирати уплаћен а неискоришчен годишњи закуп и да ли ће у насељу Бановци Дунав повећати број контејнера. Проблем превоза измедју Нове Пазове и Батајнице опет се нашао медју одборничким питањима.

Данашње заседање скупштине општине Стара Пазова одржано је уз строго поштовање свих прописаних мера превенције од корона инфекције.

Tagovi

Komentari (0)