Седница СО Старе Пазове

На 3. седници Скупштине општине Стара Пазова, којој је присуствовало свих 53 одборника и одборница разматран је обиман дневни ред са 38 тачака. Изгласани су сви Извештаји о раду и Финансијски извештаји 10 Месних заједница за 2019 годину.

 SO Stara Pazova.jpg

Нешто бурнију расправу изазвала је тачка посвећена Месној заједници Нова Пазова када је не критике неких опозиционих одборника из овог места председник општине Ђорђе Радиновић рекао да су имали прилике док су некада били власт да направе нешто, а да управо садашња власт гради канализацију, мења водоводне цеви и уређује Нову Пазову, док се неки опозициони одборници из овог места само сликају поред тих радова и ките туђим перјем.

Дата је сагласност на исте извештаје Народне библиотеке Доситеј Обрадовић, Туристичке организације, Црвеног крста, Центра за социјалани рад, Центра за културу, Општинског правобранилаштва, као и на Програме пословања Водовода и канализације, Чистоће, Урбанизма, Општинске стамбене агенције и ЈКП Топлане.

Првобитни буџет општине Стара Пазова износио је 3,6 милијарди динара. Ребалансом усвојени буџет за 2020. годину износи 3 милијарде 190 милиона 651 хиљада динара.

Данашњој седници локалног парламента присуствовали су поред првог човека општине Ђорђа Радиновића са саветницима, и начелници општинске управе као и известиоци јавних предузећа и установа.

Нека од одборничких питања и предлога, која су данас изнета односила су се на рад и функционисање ФК Раднички из Нове Пазове, постављање лежећих полицајаца у 4 главне улице у Старој Пазови као и изградњу азила за напуштене псе у старопазовачкој општини.

Tagovi

Komentari (0)